Denk niet wit, denk niet zwart maar denk in de kleur van je hart


Hart van de reis: 8 dagen, met kort verblijf aan de kust en projecten in het binnenland ver stroomopwaarts de Gambia rivier. Eventueel als onderdeel van een leiderschapstraject van ongeveer
drie maanden.

Inspiratie: Je kunt zijn in armoede en rijkdom; in kleur en donkerte; in verwondering en frustratie; in schaamte en dankbaarheid. We doen kleine projecten bij een lokale gemeenschap. We ontmoeten veel kleine ondernemers, schoolkinderen, werkende moeders en voorbijgangers. We nodigen je uit om vanuit verbinding te kiezen wat je wil bijdragen en steun wil geven. De glimlach van het land opent je hart.

Aantal deelnemers: tussen 10 en 20


Ontmoeting: met de tegenstellingen in jezelf, je eigen oorsprong, met het kind in jezelf, met je eigen referentie, waarden en maatstaven. Elke avond, geopend door de dag, kom je dieper bij je vraag. Je mede reizigers stellen je vragen, geven hun verwondering terug of je krijgt een tip. Je wordt uitgenodigd tot een wilsbesluit. Waar neem je echt verantwoordelijkheid voor? Met welk leiderschap ga je naar huis?


Wanneer: op aanvraag in dec, jan, feb of mrt: intake,  3 avonden voorbereiding, 7 dagen Gambia en 2 dagdelen begeleiding daarna.

Kosten (obv 15 deelenemers): €3450,00 inclusief reis en verblijfskosten in Gambia, exclusief vliegtickets, vaccinaties en btw.

 

vraag west africa

next

GUESTHOUSE KAIROH GARDENhttp://www.kairohgarden.com/
PROGRAM_GAMBIA.PDFvraag_westafrica_files/Gambia%202012.pdf
AANBODhttp://www.changetrek.nl/NL/aanbod.html
HOMEhttp://www.changetrek.nl/NL/Home.html
CONTACThttp://www.changetrek.nl/NL/contact.html
http://www.changetrek.nl/NL/vraag_nomade.html
http://www.changetrek.nl/NL/vraag_aragon.html