ChangeTrek heeft geen vaste vorm,

ChangeTrek danst op de maat van het ogenblik


Hart van de reis: 24 uur tot 6 dagen als onderdeel van een traject van 1 maand tot 1 jaar.


Inspiratie: De Changetrek wordt steeds op maat aangeboden in functie van de te bereiken doelstellingen. Met heel wisselende werkvormen wordt een evenwicht gevonden tussen individuele en groepsopdrachten. Er wordt ruimte gecreëerd voor fysieke (actie), mentale (denken), emotionele (gevoelens) en spirituele (betekenis) componenten. Voor ieder organisatieteam dat op zoek is en misschien worstelt met het zetten van de volgende stap. De nadruk ligt op samen zoeken, samen werken, samen bedenken en samen ondernemend handelen.


Ontmoetingen: met jezelf en je plek in het team; met elkaar en met de interactie patronen binnen het team; positief en negatief. Ook worden grenzen van kunnen verkend en hoe deze verlegd kunnen worden. Het collectieve 'willen' wordt zichtbaar en gekoppeld aan besluiten en plannen.


Deelnemers: tussen 4 en 400 Wanneer: vrije keus


Speciale varianten: een teamontwikkeling waarin samen een film wordt gemaakt. Dit doen we in co-creatie met TeaMedia (Vlaanderen). Andere speciale varianten zijn er voor Visie-ontwikkeling of maken van een jaarplan; of oriëntatie op waarden of samen leren

 

Maatwerk teams

next

AANBODhttp://www.changetrek.nl/NL/aanbod.html
HOMEhttp://www.changetrek.nl/NL/Home.html
CONTACThttp://www.changetrek.nl/NL/contact.html
http://www.changetrek.nl/NL/creatiefdenken.html
http://www.changetrek.nl/NL/vraag_Vlaanderen.html