ChangeTrek levert advies, begeleiding of liever reisleiding bij Creatie, Innovatie en Change (CIC). Vele kwesties in organisaties zijn terug te voeren op deze begrippen en vragen om te investeren in creatiekracht, innovatiekracht, changekracht of een combinatie daarvan.


drie-eenheid

CREATIE, ik heb een Idee! Een creatieve verbeelding van wat zou kunnen zijn. Bijv. een visie op de organisatie

INNOVATIE, materialiseren van het idee; tastbaar; in deze vorm. Bijv. proces, structuur, gedragskaart.

CHANGE, de gedeelde energie om het te willen, er leven inblazen (bezieling); een gedeelde betekenis geven. Bijv. zichtbaar in initiatieven, verhalen, en energie.


betekenis

Hoe kunnen we nu een gedeelde (nieuwe) business werkelijkheid creëren? Door te werken vanuit deze drie-eenheid. In een proces waarbij het verbeelden van de toekomst, het materialiseren daarvan en het willen doen gaan convergeren. Verschillende teams en individuen bewegen samen naar de nieuwe ‘bestemming’.


interventies en programma’s

Er kunnen één of veel interventies nodig zijn. Op individueel niveau (leiderschap ontwikkeling, competenties, coaching), op team niveau (teamontwikkeling, interactie patronen) en organisatie niveau (visie, vormgeving en vermogens). Vaak is een cyclus herkenbaar van informeren, losmaken, sensibiliseren, nieuwe taal, gedeelde visie, verbinden, realiseren en ontwikkelen.


sleutelwoorden in aanpak
veroorzaken, kunst, verbinden, ontregelen, regelen en werken aan perspectief, vertrouwen en waarde voor binnenwereld en buitenwereld!


 

creatie, innovatie, change

next

AANBODhttp://www.changetrek.nl/NL/aanbod.html
HOMEhttp://www.changetrek.nl/NL/Home.html
CONTACThttp://www.changetrek.nl/NL/contact.html
http://www.changetrek.nl/NL/vraag_visie.html
http://www.changetrek.nl/NL/creative_leadership.html