April 2015 zijn we gestopt met new shoes today. Na 10 jaar is het tijd om onze overtuiging te leven en zelf de  nieuwe schoenen aan te doen.
(met een grote lach en kleine traan)new shoes today is een groeiende groep zielsverwante professionals die mensen en organisaties stimuleren en ondersteunen op het pad van creatie, innovatie en verandering. Wij willen vandaag bijdragen in de wereld van morgen en we doen dat door te adviseren, te coachen, producten te ontwikkelen, artikelen te schrijven, ontmoetingen te organiseren, dingen te maken, bijzondere mensen of ideeën te sponsoren en alles wat verder nog in ons opkomt.


Welbeschouwd is de markt voor ideeën over de economie op het moment geen vrije markt, maar een monopolie waar één gedachtegoed - het neoliberale - domineert. Wie niet in dat monopolie gelooft, kan bij hedendaagse kunstenaars terecht voor een alternatief. ”

New shoes today wil alternatieven brengen voor ondernemen in de 21ste eeuw met speciale aandacht voor ‘levenskunst’, ‘duurzaamheid’ en ‘gemeenschapsvorming’


Today, is de enige dag in je leven dat je je leven kunt veranderen. Je kunt het verleden koesteren en al bezig zijn met de toekomst maar we leven enkel NU. Maak today keuzen die je leven positief kunnen veranderen.

 

Yesterday
new shoes today

AANBODhttp://www.changetrek.nl/NL/aanbod.html
AMBITIEhttp://www.changetrek.nl/NL/ambitie.html
NETWERKhttp://www.changetrek.nl/NL/netwerk.html
NEW SHOES TODAYhttp://www.changetrek.nl/NL/newshoestoday.html
DOOR WIEhttp://www.changetrek.nl/NL/doorwie.html
HOMEhttp://www.changetrek.nl/NL/Home.html
CONTACThttp://www.changetrek.nl/NL/contact.html