Initiatiefnemer en oprichter van Changetrek.


In 2004 ben ik ChangeTrek gestart. De behoefte aan ondernemerschap lonkte, evenals de behoefte aan vrijheid in het aangaan van samenwerkingen. De reis als metafoor en werkelijkheid wil ik op eigen wijze uitwerken en aanbieden.


In de afgelopen 25 jaar heb ik veel advieservaring opgedaan in een grote diversiteit van organisaties. Vooral projecten in het bedrijfsleven (procesindustrie/chemie, food, service-industrie, machinebouw, infrabeheerders en vlooteigenaren).

Ook met regelmaat projecten uitgevoerd in overheid/semi overheden: gemeenten, defensie; afval verwerkende bedrijven; rioleringszorg; VROM, energiedistributie en verzelfstandigde bedrijven en onderdelen van Telecom en NS.

Mijn ervaring is breed op het gebied van organisatie-inrichting, besturing, strategic change  en samenwerking. Altijd met een sterke focus op (business)processen en op de aansluiting met de ambities/talenten/competenties van het menselijk potentieel (de vitaliteit van de organisatie)!!


Ik zoek een relatie met mijn klanten die collegialiteit en zakelijkheid met elkaar verbindt, en waarin we onszelf en elkaar aanspreken en door anderen laten aanspreken op rollen en bijdragen.

Ik wil ook samen iets beleven en meemaken! Daarom kies ik voor intense relaties met mijn opdrachtgevers, kies bij voorkeur niet de vanzelfsprekende route, sta ongemak toe als dit komt of nodig is, en laat vertrouwen vinden bij deelnemers in het zoekproces.

 

maarten swinkels

REFERENTIEShttp://www.changetrek.nl/NL/referenties.html
AANBODhttp://www.changetrek.nl/NL/aanbod.html
AMBITIEhttp://www.changetrek.nl/NL/ambitie.html
NETWERKhttp://www.changetrek.nl/NL/netwerk.html
NEW SHOES TODAYhttp://www.changetrek.nl/NL/newshoestoday.html
DOOR WIEhttp://www.changetrek.nl/NL/doorwie.html
HOMEhttp://www.changetrek.nl/NL/Home.html
CONTACThttp://www.changetrek.nl/NL/contact.html