ChangeTrek wil nieuwe organisatie- en levensvormen blijven vinden, die groei, innovatie, bezieling, duurzaamheid,  energie, fun en vitaliteit brengen!

Changetrek wil de creatiekracht van mensen en organisaties vrij maken.


Daarvoor organiseert ChangeTrek bijzondere reizen door de eigen binnenwereld en buitenwereld. Zowel georganiseerd reizen als vrije trektochten. Reizen voor organisaties, teams en individuen vanuit de overtuiging dat succes bepaald wordt door:

    De ambitie en oriëntatie om naar buiten te willen gaan

    Een organisatorische vormgeving die effectieve interactiepatronen oproept en ontlokt

    Het creatie(ve) vermogen van alle mensen binnen de organisatie.


Naar buiten gaan betekent ‘open’ zijn als systeem en organisme, ga kijken bij ‘anderen’ en laat ook anderen bij jou kijken, en ga ook fysiek op reis om jezelf opnieuw tegen te komen en nieuwe inzichten op te doen.

Veel gedrag is nog niet aangesproken of wordt zelfs verhinderd door de organisatorische opzet. Zet mensen op een voetbalveld en je krijgt ander gedrag dan in de U-vorm vergaderopstelling.

Vele organisaties leven nog in het model uit de vorige eeuw. Door efficientie drive en de crisis lijkt dit zelfs opnieuw versterkt.  Managers denken na en de werkvloer/operatie voert uit. Het denk- en creatievermogen kan sterk worden vergroot door iedereen te betrekken bij prestatie en innovatie!


 

ambitie

AANBODhttp://www.changetrek.nl/NL/aanbod.html
AMBITIEhttp://www.changetrek.nl/NL/ambitie.html
NETWERKhttp://www.changetrek.nl/NL/netwerk.html
NEW SHOES TODAYhttp://www.changetrek.nl/NL/newshoestoday.html
DOOR WIEhttp://www.changetrek.nl/NL/doorwie.html
HOMEhttp://www.changetrek.nl/NL/Home.html
CONTACThttp://www.changetrek.nl/NL/contact.html